Rólunk mondták
Az elmúlt néhány hónapban kezdtem el együtt dolgozni a Felix Promotion Internationallel. A céget rendkívül profinak és nagy tudásúnak találtam a boksszal kapcsolatban. Mindennel elláttak, amire csak szükségem volt eddig, és megbízható tanácsokat adtak a jövőre is. Remélem a Felix Promotion International mellett dolgozhatok még sok évig.
Steve Furness – UK
Egyszer abban az örömben volt részem, hogy együtt dolgozhattam a Felix Promotion Internationallel. Öröm, ez a megfelelő szó. A bokszgála, amin a bunyósaink részt vettek, tökéletesen volt megszervezve. Nem találkoztunk a legkisebb problémával sem, és az emberek nagyon kedvesek voltak. Még egyszer megismétlem: öröm! Ha még egyszer lesz egy ilyen lehetőség, újra kihasználnám ????
Irek Butowicz – PL
A Felix Promotion International egy nagyon profi csapat. Kiváló házigazdák és jó szervezők. Remélem rövidesen ismét lesz alkalmam találkozni velük. Köszönök mindent.
Jean Marc Monrose – FRA
A SES Boxing Management nevében elmondhatom, hogy a kapcsolat a Felix Promotion Internationallel egy valóban jó partnerség a profi bokszban. Várjuk a kiváló együttműködés folytatását a jövőben is.
Ulf Steinforth – GER