MUNKÁINK

Magyar Ring – magyar profi ökölvívó gála sorozat.
A Magyar Ring elnevezésű profi ökölvívó gála sorozat évente hat alkalommal kerül megrendezésre, melyet a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tűz képernyőre.

Fighters’ Run & Fighters’ Bike
A Felix Promotion 2014-ben vásárolta meg a Fighters’ Run brandet, mely Magyarország elsőszámú akadály- és terepfutóversenye. A felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt létrehozott, extrém, de teljesíthető kihívás célja, hogy az unalmas, ismétlődő gyakorlatokat félretéve változatos kihívásokat nyújtson nemtől, korosztálytól függetlenül mindenkinek. Egy különleges megmérettetés rengeteg sárral, vízzel, akadállyal, és természetesen számtalan örömteli pillanattal. 2011-es megalakulása óta csaknem 4000 felnőtt és 700 gyerek tesztelte akaraterejét, kitartását és bajtársiasságát a versenyeken.

Sport & Move szabadidősport és életmód magazin – évente 4 alkalommal jelenik meg, 8000 példányban, elérhető országosan a nagyobb újságárusoknál. Célunk olyan médiaplatform létrehozása volt, ahol szabadidejükben sportolni vágyók fontos információkhoz, tanácsokhoz és motivációhoz juthatnak. Mindazokhoz szólunk akik a sportolást szórakozásnak és élményteli időtöltésnek tekintik.

Év Sportolója díjátadó gála
Az egyetlen olyan országos elérésű, sportfókuszú díj, amelyet a közönség – a szurkolók, a rajongók – ítélnek oda a sportvilág szereplőinek. A Felix Promotion a díjátadó gálát a sportmédiában piacvezető Ringier Kiadóval közösen szervezte – mely két név egyedülálló sportszakmai és marketingkommunikációs hátteret biztosított a megmérettetés és az esemény számára.

Sportolók, akikkel eddig együttműködtünk:

  • Babos Tímea – teniszező
  • Benik Balázs – raliversenyző háromszoros abszolút magyar bajnok
  • Berki Krisztián – tornász olimpiai bajnok, háromszoros világbajnok és hatszoros Európa-bajnok magyar tornász, lólengés-specialista, az Újpesti TE sportolója.
  • Érdi Mária – vitorlázó, kétszeres világbajnok, felnőtt válogatott
  • Farkas Norbert – alpesisíző, tizenegyszeres egyéni felnőtt országos bajnok, 26-szoros egyéni országos bajnok
  • Kovács Sarolta – öttusázó világbajnok
  • Nguyen Anasztázia – atléta többszörös magyar bajnok sprinter
  • Rapport Richárd – sakkozó nemzetközi sakknagymester, sakkolimpiai ezüstérmes, U20-as világbajnoki ezüstérmes (holtversenyben az 1. helyezettel), U18-as csapat Európa-bajnoki bronzérmes, U10-es Európa-bajnok
  • Szabó Krisztián – autócross, kétszeres Európa-bajnok
  • Vincze Otto – labdarúgó, többszörös magyar válogatott

Boxolók, akiknek eddig meccseket szerveztünk: