Egedi Renátó mégsem lép szorítóba

A Felix Promotion pénteken a székesfehérvári Lakside Hotelben rendezi évzáró élő televíziós bokszgáláját, melynek programjából hiányozni fog a WBO ifjúsági bajnoka, Egedi Renátó.

 

Marsi László tanítványára komoly feladat várt volna a rendezvényen, ám ezeket a terveket egy makacs sérülés keresztülhúzta. A szervezők és a szakmai stáb az utolsó pillanatig nyitva hagyta az esélyt a fiatal ökölvívó ringbe lépése előtt, ám így pár nappal az esemény előtt közösen meghozták a végleges döntést.

Egedi hiányában is egy igen izgalmasnak ígérkező rendezvénnyel búcsúzik a Felix Promotion a 2017-es esztendőtől. Kötelek közé lép az amatőrként olimpikon, Európa-bajnok Bacskai Balázs, a cirkálósúly hazai trónját birtokló Darmos József, a veretlen nagyváltósúly ranglista vezetője Berki Ferenc Junior, a WBC félnehézsúly volt ifjúsági bajnoka, a német Tony Kraft, a hasonlóan veretlen James Kraft, illetve a WBO nagyközépsúlyú Interkontinentális bajnok Sherat Isufi is. Az est főmérkőzésen a helyi erőket képviselő Törteli Balázs (14 győzelem, 1 vereség) kisváltósúlyban küzd a magyar bajnoki övért, a kiváló, több külföldi csatát sikerrel megvívott Szabó Zoltán (18 győzelem, 9 vereség) ellen.

A tervek szerint 12 profi küzdelem várja a sportág szimpatizánsait.

Az esemény hivatalos nyilvános mérlegelése csütörtökön, 16 órakor lesz a székesfehérvári Lakeside Hotelben (Székesfehérvár, Ligetsor 50, 8000).

 

Az M4 Sport által pénteken, 21:45-től élőben közvetítésre kerülő rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért keresse fel a vállalkozás hivatalos honlapját, a www.felixpromotion.com oldalt, míg az exkluzív képi és videós tartalmakért érdemes csatlakozni a közösségi médiában található felülethez is.