Berki látványos győzelemre készül

A Felix Promotion egy hét múlva, december 15-én, pénteken rendezi évzáró élő televíziós bokszgáláját, amely a székesfehérvári Lakeside Hotel konferencia csarnokában kerül bemutatásra.

 

A fehérvári rendezvényen komoly szerepet kap a fiatal Berki Ferenc is, aki a tízedik profi meccsén egy volt junior Eb-érmes, négyszeres grúz bajnok ellenféllel találkozik.

A veretlen magyar ökölvívó a következőket mondta a Jemal Shalamberidze (7 győzelem, 1 vereség) elleni megmérettetésről, valamint a felkészüléséről. „A szokásos napi 2-3 edzéssel készültem, nálunk nincs mellébeszélés, csak kemény munka” – kezdte Berki. „A grúz egyidős velem, az Európa bajnokságon szerzett érmére pedig komoly eredményként tekintek. Nem lesz könnyű dolgom, de megoldom.”– jelentette ki a nagyváltósúlyú magyar ranglista vezetője.

A nemzetközi bokszgála főmérkőzésén két nagyszerű kisváltósúlyú ökölvívó, a helyi Törteli Balázs (14 győzelem, 1 vereség) és a fővárosi Szabó Zoltán (18 győzelem, 9 vereség) küzd meg a súlycsoport magyar bajnoki trónjáért.

A gálán kötelek közé lép még a WBO ifjúsági bajnok Egedi Renátó, a korábbi amatőr olimpikon, junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok Bacskai Balázs, a cirkálósúlyú kiválóság Darmos József, a WBC félnehézsúly volt ifjúsági bajnoka, a német Tony Kraft, az ugyancsak veretlen James Kraft, illetve a WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnok Sherat Isufi.

A pontos programot, beleértve az ellenfeleket, a Felix Promotion a következő napokban folyamatosan hozza nyilvánosságra.

A szervezők célja, hogy a hazai ökölvívás minél népszerűbb legyen a fiatalok körében is, így – a rajongói bázis szélesítésének szellemében, – minden 14 év alatti gyermeknek lehetősége van, amolyan Karácsonyi ajándékként, a helyszínen megtekinteni az eseményt. Regisztrálni a www.felixpromotion.hu/karacsony webcímen lehet. A bokszgálán további extra ajándékokat sorsolnak ki az ifjú szurkolóknak.

 

Az M4 Sport által jövő pénteken 21:45-től élőben közvetítésre kerülő rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért, beleértve a belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos részleteket, keresse fel a vállalkozás hivatalos honlapját, a www.felixpromotion.com oldalt, míg az exkluzív képi és videós tartalmakért érdemes csatlakozni a közösségi médiában található felülethez is.