Negyedmilliónál is többen látták a salgótarjáni profi gálát! – forrás: origo.hu

Ismét kiváló nézettséget ért el az M4 Sport csatornán a „Magyar Ring”, a Felix Promotion által szervezett múlt pénteki Salgótarjánban rendezett profi bokszgála.

Az eseményre kialakított helyszín, a salgótarjáni városi sportcsarnok zsúfolásig megtelt, ami már lassan megszokottnak mondható a Felix Promotion rendezvényein. A gála hangulata pedig talán minden korábbit felülmúlt.

Az M4 Sport közszolgálati csatorna által közvetített profi magyar ökölvívó esemény kiemelkedő nézettséget produkált. A hivatalos adatok szerint a Felix Promotion gálája a 2017-es év második legnézettebb profi boksz eseményének bizonyult az M4 Sport csatornán, mégpedig a tavasszal rendezett budakalászi szezonzáró után, melyet ugyancsak a piacvezető menedzseriroda szervezett. A pénteki közvetítés közel 254. 000 nézőt ért el!

A legnézettebb meccseknek ezúttal a 10 menetre tervezett Kis Máté–Baranyi Richárd félnehézsúlyú magyar bajnoki címmeccs, és a két veretlen csatája, a WBO Interkontinentális bajnok Szellő Imre, és a WBC amerikai bajnok Robert Hall Jr. közötti összecsapás bizonyult. Előbbit fergeteges szurkolás közepette a szegedi Kis Máté nyerte, elhódítva így a magyar bajnoki övet, utóbbit pedig Cegléd büszkesége, Szellő Imre – mindketten kiütéssel bizonyultak jobbnak ellenfelüknél.

A Felix Promotion által életre hívott Magyar Ring profi ökölvívó eseménysorozat, december 15-én, pénteken folytatódik, egyúttal tér vissza a képernyőkre, természetesen, akkor is az M4 Sport csatornán.

 

Forrás: http://www.origo.hu/sport/egyeni/20171114-televizios-nezettseg-felix-promotion-salgotarjani-gala.html